Badeværelset behøver ikke at være sterilt og uinspirerende – sådan skaber du hygge

04 april 2018 Emilie Jacobsen
Badeværelset behøver ikke at være sterilt og uinspirerende - sådan skaber du hygge

Mange af os opholder os faktisk en del tid ude på badeværelset. Alligevel er der mange badeværelser, der ender med at være meget sterile og kedelige. Hvis du også føler, at dit badeværelse er blevet lidt for hvidt i hvidt, kan du her få gode råd til, hvordan du med få og enkle midler kan lave det om, så det bliver en hyggelig oase, hvor du nyder at bruge tid. 

Først og fremmest er det altid en god ide, at du ser på, om du kan finde nogle ting at hænge på væggene. I et vådrum som badeværelset er det dog ikke en god ide, at du hænger et maleri op. Det kan hurtigt blive ødelagt af fugten derude. I stedet er det en meget bedre ide, at du hænger nogle plakater op. Det er en langt billigere løsning, der stadig er med til at ændre følelsen i rummet. Du kan for eksempel finde et stort udvalg af plakater, der egner sig godt til dit badeværelse på sohu-shop.dk. 

Er dit badeværelse blevet lidt for ensformigt, kan det også være en ide for dig, at du ser på de håndklæder, som du har hængende derude. Hvis de også er en farve, der i høj grad ligger op af farven på væggene, kan det hele godt flyde lidt sammen. Det er derfor en god ide, at du køber nogle håndklæder i en anden farve. Det er også med til at skabe hygge. 

Har du et vindue på badeværelset, er det oplagt, at du sætter nogle planter derud. Det er med til at give liv og hygge til rummet. Der er mange planter, der sagtens kan klare sig i det fugtige miljø, der er på et badeværelse – faktisk er der mange, der vil trives rigtig godt med det og lige frem nyde at stå i lige præcis det rum. 

Flere Nyheder