Brug pausen under Excel kurser på at slappe af

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Brug pausen under Excel kurser på at slappe af

Der er en chance for, at du er anspændt over det med, at du gerne vil have mest muligt ud af dine Excel kurser hos de kyndige 4D.dk, fordi du virkelig kan fornemme under opholdet, at her er der virkelig valuta for pengene at hente – om du så har betalt selv for det eller fået andre til det.

Men sådan en anspændthed er ikke rar at have og kan blive en stopklods for din psyke for, at du suger al den viden og information til dig om Excel, som du reelt har brug for i dit senere virke som enten selvstændig, arbejdsperson, studerende eller en helt anden konstellation.

Så kan man pludselig ikke huske, hvad noterne betyder, fordi man forsøger at huske, hvad der bliver sagt, mens man skriver ned; man vil gerne lave eventuelle opgaver korrekt og næsten tage en fritjans til at fremlægge ved tavlen for at få noget direkte feedback på, om man har forstået Excel korrekt.

Om så dit kursusophold hos 4D.dk bliver kort eller langt, over få timer hver dag i en begrænset periode eller med mange timer hver dag i en lang periode, så kan det blive alt for intenst for dig, hvis du er alt for optaget af, at du partout SKAL tilrane dig al den viden, som der overhovedet bliver langet over den imaginære disk.

Her er det såre nødvendigt at fortælle dig, at du skal udnytte de pauser, der bliver indlagt, til vitterligt at slappe af, tale med de andre om noget andre, spadsere lidt rundt for at få gang i blodomløbet og eventuelt gå udenfor for at få ilt til hjernen.

Helst ser vi, at du også husker at spise lidt, da hjernen skal bruge den tilførte energi for at suge den viden til sig – så det er simpelthen bærende nødvendigt, at du gør det.

Udnyt pausen på alt andet end det, som kurset handler om.

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer