Designerlamper som passer til din smag og indretning – find dem online

29 maj 2018 Astrid Pedersen
Designerlamper som passer til din smag og indretning - find dem online

De smukkeste hjem er som oftest de, hvor der er gjort noget ud af indretningen. Det er ikke tilstrækkeligt at købe en flok dyre designermøbler og så smide dem tilfældigt ind i stuer og værelser. God indretning er gennemtænkt, og hvert enkelt element er tilpasset hverandre samt det rum, de skal befinde sig i. Er du for eksempel i besiddelse af en velholdt bungalow i ren funkis stil, vil det være upassende at befolke den med rokoko inspirerede møbler. En klassisk herskabslejlighed med stuk og højepaneler vil virke akavet, hvis du prøver at indrette den i den kølige og strømline skandinaviske stil. Og et New Yorker loft møblement har intet at gøre i et bondehus fra 1600 tallet.

Overvej omgivelserne, når du vil indrette med designer lamper

Det samme gør sig gældende for belysningen. Dine designer lamper bør passe ind i såvel det øvrige interiør som din boligs stil og temperament. Belysning skal være smuk og funktionel uden at virke dominerende – med mindre du ønsker at lave et outreret statement med en demonstrativt stor gulvlampe, som med vilje stikker af fra det øvrige decor. Udvalget af designer lamper er i dag så stort og mangfoldigt, at det er muligt at finde en eller flere lamper, som passer præcist til formålet. Og med smukke designer lamper kan du skabe nøjagtig det helhedsindtryk, som gør din boligindretning perfekt.

Køb designer lamper online – find dem hos andlight.dk

Hvis du ikke har tid eller lejlighed til at gå i mange forskellige lampebutikker for at finde de perfekte designer lamper, kan du med fordel prøve andlight.dk. I den online shop finder du udelukkende designer lamper fra kendte producenter så som Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, MENU, Muuto, NEW WORKS, Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Vasanthi, Verner Panton og VIPP.

Flere Nyheder