En blog om designerure

22 august 2016 Heidi Nielsen

Hvis du er helt vild med mærkerne Michael Kors, DKNY, Daniel Wellington og Marc Jacobs osv, og du gerne vil læse og lære lidt mere om mærkerne, så har jeg fundet en blog, der måske vil være noget for dig. Inde på bloggen http://dk-designerure.dk/ kan du læse indlæg om designerure. Der er indlæg, der fortæller lidt om de forskellige mærker som fx Michael Kors urene og Daniel Wellington urene, hvor begge mærker har ure til både mænd og kvinder. Der er også indlæg, der fortæller lidt omkring det at bruge et ur som accessories. Udover det kan du finde andre spændende indlæg på bloggen.

Mange vil ikke bare købe et designerur. De vil også gerne vide lidt om mærket. Som fx hvor stammer mærket fra? Er det et nyt eller gammelt mærke? Hvilke ure var populære for 8 år siden? Og hvorfor er de mærker stadigvæk populære den dag i dag? Og sådan nogen ting. Hvis du er nysgerrig efter at vide svarene på de overnævnte spørgsmål, så kan du finde svarene inde på bloggen, hvor du også kan lære meget andet omkring mærkerne. Der er kommet en tendens til, at folk gerne vil vide lidt mere om de mærker, som de har tænkt sig at købe. Derfor er denne blog rigtig god, da du netop får et kig bagom mærkerne, og du hører samtidig, hvad skribenterne bag bloggen synes om urene og deres erfaringer osv.

Udover at du lærer mærkerne bedre at kende igennem indlæggene, så er der som regel også et link til en hjemmeside, som forhandler disse mærker. Et eksempel er fx indlægget inde på bloggen, hvor der bliver fortalt lidt om DKNY ure, hvorfor de stadigvæk er lige så populære den dag i dag som for 8 år siden. I det indlæg bliver der linket til en hjemmeside, som netop forhandler disse DKNY ure, som der bliver skrevet om. I indlæggene om Daniel Wellington bliver der også linket til hjemmesiden, hvor du kan se alle deres ure indenfor Daniel Wellington. Så udover at få gode tips, så får du også et direkte link til de populære ure. Du slipper for at skulle sidde og bruge tid på at søge efter de kendte ure inde på internettet. Her kan du komme direkte hen til hjemmesiden, som sælger alle de kendte mærker. De forhandler både de mærker, der har været populære længe og de mærker, der først er kommet frem indenfor de sidste par år.

Flere Nyheder