En husblog sikrer dig det helt perfekte juletræ

Bliv klogere på det perfekte juletræ 

Du kan rent faktisk læse dig frem til det perfekte juletræ. Og hvordan gør man så lige det, tænker du måske? Du holder øje med de do’s and don’ts som findes ude på markedet, hvilket i sidste ende, kan sikre dig et træ, der holder meget længere og ikke mindst pynter inde i stuen. 

Julen er hjerternes fest og af samme årsag, er juletræet også et symbol på det, der samler os som familie. Det er det, der forbinder os hver især, når vi står der juleaften og kigger på det glimrende og smukke træ, som står der og pynter så fint.

Så hvad er der at være opmærksom på?

Vælg et symmetrisk træ

Det er måske nemmere sagt end gjort. Men selvom det kan virke skævt og kønt i naturen, ser det altså ikke særlig godt, når det kommer til at stå derhjemme i den helt symmetriske stue. Det må dog gerne være usymmetrisk for neden, for de grene kan du bare klippe af. Det er altså “kroppen” og “toppen”, der gælder.

Undgå gule nuancer

Undgå træer som har gulige nåle, da det kan vidne om et træ, der har vækstproblemer eller lignende. Selvom det måske kun er nede i bunden, må du altså ikke gå på kompromis her, da det kan brede sig til resten af træet.

Undgå nye “juletræstoppe”

Hvis nogle af grenene peger opad, kan det betyde, at træet er igang med at lave flere toppe. Det betyder, at det tror det skal lave flere toppe klar til juletræsstjernen i alle mulige forskellige retninger, hvilket godt kan se lidt dumt ud.

Disse toppe kan du dog klippe af med en grensaks, men du kan også bare helt fravælge træet og være sikker på, det ikke laver numre, når du kommer hjem. For som beskrevet tidligere, kan et skævt og lidt autentisk træ se rigtig godt ud i naturen, men derimod se lidt fjollet ud i et nymoderne hjem, hvis ikke alt er, som det lige skal være. 

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.