Få et smukt og ensartet gulv med en grundig gulvafhøvling i Ishøj

13 maj 2019 Astrid Pedersen
Få et smukt og ensartet gulv med en grundig gulvafhøvling i Ishøj

Har dit gulv slået sig kraftigt på grund af vandskade – og er du ganske fortvivlet ved udsigten til at skulle leve med et bulet, skævt og revnet trægulv i dit hjem? Det behøver du ikke at være. Med en professionel gulvafhøvling kan dit trægulv sagtens blive flot igen.

Hvorfor skal jeg overlade men gulvafhøvling til en gulvmand?

En professionel gulvafhøvling kan udrette mirakler for dit gamle, slidte trægulv. Netop som du troede, at dit gulv havde lidt så megen skade at det var lige til at kassere, vil en grundig og effektiv gulvafhøvling blotlægge et helt nyt og friskt lag af træværk, som vil fremstå ganske som nyt.

Med en gulvafhøvling, udført med sikker hånd af en dygtig, faglært håndværker, vil du få dit smukke og ensartede trægulv tilbage – også selv om det før var bulet, skrammet, ujævnt og skævt. Din gulvmand vil med sikkerhed kunne fastslå, præcist hvor meget – eller hvor lidt – der skal høvles af trægulvets overflade for at opnå et resultat, som er jævnt, sundt og smukt. Og med den rette efterbehandling kan dit trægulv komme til at stråle, som var det ganske nyanlagt.

Du kan vælge imellem de forseglende former for efterbehandling, som beskytter træværket på effektiv vis – for eksempel maling eller lak – eller de ikke forseglende, som enten lysner træværket (lud eller sæbe) eller fremhæver træet særlige og unikke karakteristika, samtidig med at det bliver dybere og mere intenst i sin farvetone (indfarvet eller neutral olie).

Når du overlader opgaven med afhøvling af dit slidte og beskadigede trægulv til en professionel håndværker, er du garanteret et smukt og holdbart resultat – og du minimerer samtidig risikoen for at tilføje gulvet yderligere skader. Gkservice.dk tilbyder den fulde gulvafhøvling pakke inklusive gulvafslibning og efterbehandling. Du kan altid kigge ind på gkservice.dk og få et gratis og ikke bindende tilbud på en gulvafhøvling.

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer