Fine finter ved brug af pandelamper

21 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Fine finter ved brug af pandelamper

Det er jo så skidesmart at benytte sig af pandelamper, især hvis man vælger nogle pandelamper fra Batteribyen.dk, så er der både funktion og æstetik at hente her.

Men det er jo hovedsageligt for det funktionelle, at man køber sådan en pandelampe, for det er jo ikke lige noget, man tager på til en fest, medmindre det er en udklædningsfest.

Man kan bruge sådan en pandelampe til mange ting, og det smarte er blandt andet – for ikke at sige hovedårsagen – at lyset altid er rettet derhen, hvor ens ansigt vender og dermed ens øjne, og så kan man have ens hænder frie, så den ene ikke er optaget af at holde en lommelygte, som alligevel bliver svær at manøvrere med.

Så skal man ofte have en anden til at holde lommelygten, men den anden person ved jo ikke altid konstant, hvad man gerne vil kigge på, så man er nødt til at dirigere vedkommende næsten konstant, og så bliver det virkelig besværligt.

Og forsøger man at holde lommelygten i munden, så er det heller ikke nemt.

Med en pandelampe kan man let navigere for eksempel ved terrænløb at skulle studere et kort, eller man går en aftentur, hvor man gerne vil se, hvad der sker omkring en.

Hvis man skal rode med noget arbejde udenfor i mørket, hvor det er mest behændigt at bruge begge hænder, så er en pandelampe også løsningen her.

Dog vil vi lige komme med nogle forslag til valget af pandelampe samt, hvordan du bruger den bedst muligt.

Hvis du skal kravle rundt på trange steder, så find en pandelampe, hvor lampen ikke stikker for langt op.

Indstil pæren til at være så nær dit blik som muligt, så den ikke lyser for højt.

Har du langt hår, så kan det være smart at sætte det op i en knold eller hestehale, så det ikke kommer i vejen for dine øjne eller lyset i pandelampen.

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer