Forbrugslån – så nemt er det

12 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Kender du det? Der er din drømmerejse på tilbud eller din vaskemaskine er gået i stykker og din konto er gabende tom og bare tanken om det bjerg af vasketøj du vil have efter du har ventet op til tre uger på at din normale bank har gennemgået din ansøgning, kan få dig til at se mere end almindelig træt ud.

Et alternativ til at låne i en traditionel bank er at låne i en online bank eller i den butik du overvejer at købe din nye vaskemaskine i. Et lån i en online bank, f.eks. ikano er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at låne. Du har sendt en ansøgning af sted på få minutter og få svar, positivt som negativt, inden for få minutter. Samtidig stiller en online bank, modsat en almindelig bank ganske få krav til dig som lånetager.

At låne i en online bank

At låne i en online bank er helt anderledes end i en almindelig bank. Det er nemmere og hurtigere og du har hvis du acceptere betingelserne pengene på din konto indenfor få timer. 

Når du låner skal du kunne opfylde få krav. Du skal have en NemID og en mailadresse for ellers kan du ikke modtage et tilbud eller underskrive hvis du acceptere et tilbud. Derudover skal du have en dansk folkeregisteradresse og være mindst 18 år og myndig. Flere banker stiller dog et krav om at du er ældre for at sikre, at du har forstået hvad det vil sige at låne og hvad konsekvenserne er hvis du ikke kan betale dine afdrag.

Det kan have store personlige og økonomiske konsekvenser, hvis du ikke kan betale et lån tilbage. At komme i RKI som dårlig betaler betyder at du ikke kan tegne noget så almindeligt som et telefon abonnement eller åbne en konto i en bank.

Flere Nyheder