GKService tilbyder professionel gulvafslibning til de billigste priser på Fyn

06 september 2017 admin
GKService tilbyder professionel gulvafslibning til de billigste priser på Fyn

Bor du på Fyn, og har du f.eks. brug for hjælp til gulvafslibning i Faaborg? Så kan du f.eks. vælge det Svendborg-firmaet GKService til at udføre opgaven effektivt og billigt. GKService har mangeårig erfaring med at løse opgaver inden for gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling for kunder overalt på Fyn og det meste af Sjælland. GKService er kendt for deres professionalisme og lave priser, og du kan regne med en hurtig opstart og 3 års garanti på alt arbejde.

Få dine trægulve pæne igen

Måske har du allerede haft trægulve i mange år, som er blevet grimme og ridsede, fordi du går så meget på dem, eller du holder kæledyr, som ridser gulvene med deres klør. Det kan også være, at du river tæpperne af gulvet for første gang for at få trægulve, og så opdager du, at trægulvene er grimme og skal slibes. Uanset hvad årsagen er til, at du ønsker en gulvafslibning, så kan du være sikker på, at GKService leverer et flot resultat.

Strålende trægulve der holder længe

Velholdte og strålende trægulve er noget, der bliver lagt mærke til, når man træder ind ad døren i en bolig. Har du malet væggene i flotte farver og sat pæne møbler ind i din stue, så er det bestemt også pengene værd at få afslebet dine trægulve, for det bidrager meget positivt til boligens samlede udtryk. Trægulve skal efter en afslibning efterbehandles, så de holder længe. Det kan være olie- eller lakbehandling, hvis du gerne vil have en praktisk løsning, hvor gulvene er slidstærke og nemme at holde rene. Ludbehandling giver gulvet en fin lys farve, men har ingen slidstyrke, så det skal afsluttes med f.eks. en hvidpigmenteret olie eller en sæbebehandling, som bibeholder træets naturlige look. En anden populær løsning er at male gulvet hvidt eller i din yndlingsfarve. Du kan kontakte GKService for at få et uforpligtende tilbud på den løsning, som passer allerbedst til dig.  

 

Flere Nyheder