Gulvafslibning til private og erhverv

13 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Gulvafslibning til private og erhverv

Det er nok en gængs opfattelse, at når man tænker på at få foretaget gulvafslibning, så forestiller man sig det gjort i private sammenhænge af professionelle gulvafslibere.

Men faktisk er gulvafslibning noget, som også finder sted i erhvervssammenhænge – faktisk har erhverv rigtig meget brug for at få foretaget en gulvafslibning!

Tænk bare på en fysisk butik, der sælger produkter til private kunder, hvor der er en lind strøm af personer ud af og ind af butikken konstant fra åbning til lukketid.

Mange af den slags butikker kan godt lide at have trægulve indlagt, da det giver en hjemlig følelse og får kunderne til at slappe af og spendere tid i butikken.

Al denne slitage fra sko, børn og dyr i butikken tærer dog hårdt på gulvet og ofte hurtigere, end man ser det hjemme hos private mennesker.

Således er det vigtigt at tage en dag at hive professionelle gulvafslibere ind og slibe gulvet ned og eventuelt starte med en gulvafhøvling og slutte af med en efterbehandling, så gulvet kan holde til mange kunder i fremtiden.

Dette behøver jo ikke være i åbningstiden, hvilket sjældent kan lade sig gøre, da man helst skal have ryddet trægulvet helt, for at håndværkerne kan komme til at udføre deres arbejde ordentligt.

Prøv også at forestile dig et firma, hvor der arbejder mange forskellige mennesker i hastigt tempo, der konstant bevæger sig over virksomhedens trægulv. På et tidspunkt bliver dette gulv så slidt, som man måske ikke lægger mærke til, som kan medføre en uheldig arbejdsulykke.

Undgå dette scenarie ved at få foretaget en gulvafslibning i rette tid.

Men det stopper ikke her med arealer af forskellige typer og sammenhænge, der kan have godt af en gulvafslibning.

Det kan også være brugbart i institutioner, forsamlingslokaler, fælleslokaler i kollegier og meget mere.

Forhør dig hos din professionelle gulvafsliber, hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer