Lær SEO for begyndere

23 februar 2018 Astrid Pedersen
Lær SEO for begyndere

Når det handler om at få sin website eller webshop til at ligge øverst blandt søgeresultaterne på søgemaskiner som for eksempel Google, Yahoo eller Bing, er SEO – eller søgemaskineoptimering, som det hedder på dagligdags dansk – vejen frem.

Onsite SEO og offsite SEO

Inden for søgemaskineoptimering skelner man grundlæggende mellem onsite SEO og offsite SEO. Onsite SEO handler i bund og grund om at optimere sin website ved at gøre indholdet på sin de enkelte sider så indbydende og spiseligt for både potentielle kunder og søgemaskiner som muligt. Dette gøres ved at sørge for, at alle tekster, overskrifter, linkbeskrivelser, billedattributter osv. indeholder relevant information om, hvad man som kunde kan forvente at finde på denne website. Samtidig skal man sikre sig, at websitets opbygning og struktur er klar og tydelig, og nem at finde rundt i for såvel søgemaskiner som brugere. Er der tale om en webshop, skal kunderejsen være tilrettelagt, sådan at et online salg kan foregå i så få trin som muligt.

Lær grundlæggende SEO

En solid og let forståelig introduktion til onsite SEO for begyndere finder du hos Klikko.dk – et af Danmarks førende SEO firmaer, som blandt andet kan hjælpe dig med at søgemaskineoptimere din website eller webshop. Læs mere på Klikko.dk

Flere Nyheder