Når man skal i kontakt på den anden side af døre

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man har købt en dør fra Klarvinduer.no, og nu skal man så vælge, hvordan man ellers kan kommunikere gennem disse, hvis der ikke allerede er den mulighed.

Og her tænker vi faktisk ikke på sådan noget med, at man kan banke på eller ringe på, for det er lidt en envejskommunikation, eller man kan i hvert fald udelukkende lave lyde for at komme i kontakt med dem, der er på den anden side af døren – oftest hoveddøren – for man vælger jo ikke at banke igen: man åbner døren som respons.

Men der er andre midler, hvorved man kan komme i kontakt med dem, der er på den anden side af døren, før man åbner dem.

I lejlighedsbygninger ser man samtaleanlæg blive brugt, fordi der er mange andre, der bor i samme bygning, så man vil være sikker på, at man lukker den rigtige ind, før man giver adgang.

image

Andre måder at “snakke” gennem døren

Dette gør man ikke så meget, når der er tale om huse, men her kan man sætte en dørspion op, så man kan se, hvem der eventuelt står på den anden side, hvis der bliver banket eller ringet på.

Man kan her også have en brevsprække, og selvom den er til breve, så kan man udefra (og indefra) åbne denne, og så kan man eventuelt spørge, om der er nogle hjemme.

Det er ikke så høvisk at gøre, men det er trods alt en mulighed, hvis det nu er akut, at man skal have fat i dem, der er på den anden side af døren.

Nogle gange er den brevsprække faktisk sådan en stor en, hvor man kan lægge hele pakker med videre, som der kommer videre ind på den anden side.

Man kan også vælge at sætte kameraovervågning op, så man kan se, hvem der er dukket op, hvis de nu skulle lyve.

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer