Nyd lyset med franske døre

28 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du en bolig som du syntes er lidt mørk og gerne vil have det lysere kan du overveje at udskifte dine døre til franske døre som er døre med glas i. Det vil give mere lys til din bolig samtidig med at det samler dine rum. Det er selvfølgelig ikke døre du skal bruge til soveværelser eller badeværelset, men f.eks. til stuen, gangen eller køkkenet. 

At udskifte døre med franske døre, er nemmere end at fjerne noget af en væg eller installere et ekstra vindue og vil have samme lyse effekt.

franske døre

Lyse og rummelige rum

I dag hvor mange har et travlt og hektisk hverdag er det vigtigt at have et hjem, som får en til at slappe af og det gør man i et hjem, hvor der er godt med lys og rene linjer. Mere lys får også ens rum til at virke større og det er med til at samle ens værelser og få dem til at virke hyggelige. Som forældre med mindre børn, kan det også være rart at kunne se hvad der sker i hele ens bolig, eller i det mindste noget af den.

Har du ikke lyst til at have døre med rent glas i, men stadig gerne vil have den lyse effekt, kan du vælge at få døre med matteret eller frosset glas. Du kan også vælge at gå all in og vælge gotisk glas til dine franske døre.

Mange ældre boliger, f.eks. mange lejligheder i København har små rum som ligger i forlængelse af hinanden. En Suite kaldes det. Her kan man vælge at udskifte dørene med franske døre og på den måde åbne op og samle de to rum. Det er et godt alternativ til at fjerne væggen, som kan være svært og til tider kostbart. Især hvis det er en bærende væg. 

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer