Pep venindeaftenen op med professionel mandestrip

10 januar 2018 Astrid Pedersen
Pep venindeaftenen op med professionel mandestrip

Er du til sjov og ballade, som samtidig er lidt kinky og frækt – og har dine veninder det lidt på samme måde? Så burde I overveje at hyre en professionel mandlig stripper til jeres næste veninde komsammen, uanset om det drejer sig om en polterabend, en rund fødselsdag, eller bare en hyggelig aften med selskabeligt samvær. Mandestrip er ikke, som mange tror, en lummer oplevelse af en mand, der smider tøjet – det behøver i hvert fald ikke at være det, for med poledancer.dk får du en sensuel og levende oplevelse med masser af kropslighed, uden at det bliver grænseoverskridende eller pinligt.

Mandestrip – når aftenen skal have lidt ekstra krydderi

En dygtig mandestripper ved, præcis hvor grænsen går – og kan gå lige til stregen uden at overskride den og dermed bringe tilskuerne i forlegenhed. Med mandestrip fra poledancer.dk får du selv stor indflydelse på, hvorledes showet skal afvikles, hvor meget af det der skal bestå af decideret strip tease dans, og hvor høj en grad af interaktion, der skal ind over.

Den professionelle mandlige stripper fra poledancer.dk er top rutineret, og har en god fornemmelse for, hvor langt han kan gå – og vil til enhver tid ændre sin performance, hvis han fornemmer, at der er en grænse, som er ved at blive overskridt. Således får alle en god aften med mandestrip!

Flere Nyheder