Søg hjælp og husly på et kvindekrisecenter

22 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange danske kvinder lever i dag under voldelige, kontrollerende forhold. Er du en af dem kan du med fordel tage kontakt til dit nærmeste kvinde krisecenter.

Hvordan kan et kvinde krisecenter hjælpe mig?

Hvis du som kvinde føler at du er fanget i et dysfunktionelt forhold kan du hos et kvinde krisecenter få tag over hovedet såvel som hjælp til at komme videre i din tilværelse.

Hvis man er økonomisk og boligmæssigt afhængig af en voldelig eller dominerende kæreste eller ægtefælle kan det godt være rigtig svært at gennemskue hvordan man skal kunne bryde ud af forholdet. Og her kan et kvinde krisecenter altså træde til.

Et kvinde krisecenter kan hjælpe dig med at bryde ud af forholdet og komme videre. Du kan altid søge hjælp hos et kvinde krisecenter hvis du ikke føler dig tryg i dit hjem.

kvindekrisecenter

Hos et kvinde krisecenter stilles der ingen krav om at du skal have anmeldt din kæreste eller ægtefælle til politiet. Og har du svært ved at komme ud af hjemmet kan du altid få hjælp til afhentning.

Tag børnene med på kvinde krisecenter

Det samme gælder selvfølgelig hvis der er børn inde i billedet. Hos et kvinde krisecenter er børnene velkomne. Det betyder at du ikke behøver at føle dig nødsaget til at efterlade dine børn i hjemmet hos din voldelige eller kontrollerende samlever.

Når du har børn med på et kvinde krisecenter kan du være sikker på at de også får den hjælp de behøver. Dine børn kan få hjælp til skolegang og undervisning, lige som de får den fornødne terapeutiske hjælp og støtte til at komme igennem den svære tid.

Befinder du dig på Fyn kan du for eksempel kontakte Ellested Kvindekrisecenter. Her får du husly, økonomisk rådgivning, og naturligvis hjælp til de børn du ønsker at beskytte. Klik ind og læs mere på ellestedet.com

Flere Nyheder

22 september 2015

hej

24 august 2015

Med i klubben

24 august 2015

Gode kompetencer